روز های دور از خانه
بسم رب
هرچی سعی کردیم که یه نفر بیاد و باهامون احساس همدردی کنه دیدیم که نه .خبری نیست . انگار هیچ کس تو نت نمیاد و همه بی خیال وبلاگ گردی شدن. حق هم دارن. آخه چی بگن. یه نفر عصبانی شده و خون جولوی چشماش رو گرفته و اومده یه چیزی نوشته . به دیگران چه!امشب هم که مثل شبای دیگه و یا بهتر بگم مثل بیشتر شبای دیگه تنهام.
داشتم تو ذهنم با خودم کشتی میگرفتم که که دیدم گشنمه. تصمیم گرفتم یه محکی بزنم و ببینم چه قدر تو این روزای دور از خونه از لحاظ آشپزی پیشرفت کردم .
قبلاً انواع اقسام نیمرو و یه رو و دورو رو به نحو احسن درست میکردم. تو درست کردن عدس پلو . ماش پلو هم تخصص دارم از دانشگاه آزاد واحد علوم غذایی. این چن وقت اخیر هم دست زدم به کارهای ترکیبی انجام دادن.الآن متوجه خواص انواع اقیام ادویه و مخصوصاً زرد چوبه و فلفل تو غذا میشم. نحوه استفاده از رب هم که یکی از نکات حساس آشپزی است. راستش تا این هفته ارزش این ماده غذایی رو نمیدونستم. اما از وقتی که گوجه قیمتش با موز برابری کرد فهمیدم که بهترین جایگزین.تازه میخوام درست کردن املت موز رو هم یاد بگیرم. آخه کیلویی 100 تومن از گوجه ارزونتره.
...................
یه مطلب هم نوشتم اما حوصله تایپ کردن ندارم. نمیدونم کی وقت ارسالش میرسه. اما فعلاً حسش نیست.
- ۸۶/۱۱/۱۸
اولللللللل
داشتم رد می شدم دیدم بوی غذا میاد
اومدم دیدم فقط حرفشه از ظرفش خبری نیست
این روزا هم میگذره... تا قدر بدونی
پیشم بیا
منتظرم
در پناه حق